L’ESFERA I: SENSE ALES

(Columna i Planeta, 2016)
Novel·la: juvenil
Estil literari: narrativa
Llengua: català, castellà
Etiquetes: control social, revolta, amistat, amor, homoparentalitat, ciència ficció distòpica 
Recomanat per a: educació secundària

Un món perfecte entre barrots invisibles. Una jove única destinada a trencar-los.

L’Esfera té controlada la població. Per escapar d’aquest control, els ciutadans del Niu estan enganxats a un entorn virtual que els permet gaudir de la llibertat que anhelen. La Kala, una noia que rebutja aquesta manera de viure, es veurà obligada a travessar a l’Altra Banda per buscar el seu millor amic, en Beo, que fa dies que va desaparèixer. Però encara no està preparada pel que s’hi trobarà. Mitges veritats, lluites salvatges, escenaris on res no és el que sembla i la possibilitat d’un món nou esperen la Kala. El seu destí s’apropa, si vol salvar en Beo. Abans, però, haurà de desafiar l’Esfera. La batalla acaba de començar.

Altres llibres de la trilogia:

L’Esfera II. Les ales d’Ìcar

La Esfera III. El vuelo del fénix

Premsa

ENTREVISTA

amb l’agència EFE a

El Periódico.

Punxa aquí.

ENTREVISTA

amb Àlex Zahinos a

El Levante.

Punxa aquí.

ENTREVISTA

amb Bel Carrasco a

Makma.

Punxa aquí.

Què diuen els lectors

«Brillant, enigmàtica, captivadora, amb caràcter, vivaç… Una pila de mots brollen de la meva ment al acabar el primer volum de la Trilogia l’Esfera. Potser per la temàtica va dirigit a un públic juvenil però he de reconèixer que als meus quasi-trenta l’he gaudit molt i m’ha fet pensar en moltes obres clàssiques dels grans mestres de la ciència ficció i alhora amb el llibre d’Un món feliç de l’Aldous Huxley. M’ha mantingut desperta i amb l’atenció ben concentrada en el que es desenvolupa al món que ens plantegen de manera magistral els seus autors. Sembla mentida com una novel·la a quatre mans queda tan i tan rodona.»

Àngela Sánchez Vicente, La Petita Llibreria.

«Puc assegurar, sens dubte, que Sense Ales et deixa sense paraules.»

Mònica Tocavents.

«Vaig aconseguir devorar-ho en un sol dia. I després em vaig quedar amb ganes de més.»

Sueños de papel.

«Sense ales t’enganxa totalment, fa que t’oblidis de totes les idees preconcebudes que tenies del llibre i t’encadenen a les pàgines. Amb moltíssims personatges, amb una protagonista que s’esforça, amb un món futurista a les altures, amb un govern distòpic… En fi, un excel·lent començament de saga.»

Nanny Books.

«La trama és molt fluida, és una societat molt curiosa on podrem pensar per nosaltres mateixos, ja que en aquest llibre no ens donen tot fet. És un llibre interessant, amb ciència ficció i distòpia, amb molta acció i sobretot molt diferent del que heu llegit. A mi m’ha encantat i l’únic però que el trobo és que ja necessito el segon!!!!!»

Estoy entre páginas.

«Ja sóc tota una #kalarian, impacient per descobrir com continua, perquè les últimes pàgines m’han deixat les mateixes sensacions que els finals més trepidants i sorprenents de Lost. Una barreja perfecta de ciència-ficció, amor i política. A l’Esfera es trenca totalment amb els estereotips limitadors de gènere, perquè en aquest món distòpic conviuen homes, dones i sensegènere, i els personatges s’enamoren de la persona sense importar el gènere o l’edat. Us animo totalment a introduir-vos dins d’aquest món, dins el Niu i l’Altra Banda, que tot i definir-los com a distòpics, els trobarem, malauradament, molt propers.»

Elisenda Solsona, escriptora.