L’ESFERA II: LES ALES D’ÍCAR

(Columna i Planeta, 2016)
Novel·la: juvenil
Estil literari: narrativa
Llengua: català, castellà
Etiquetes: control social, revolta, amistat, amor, homoparentalitat, ciència ficció distòpica
Recomanat per a: educació secundària

I si la realitat fos alguna cosa més que el que sempre has conegut?

En el soterrani de casa, la Kala ha trobat unes ales a mig construir. El seu somni més íntim, poder volar, sembla que per fi es farà realitat. Indignada per les mentides usades per captar-a, l’Única, en qui tots posen les esperances per derrotar l’Esfera, es col·loca l’artefacte, salta a l’Abisme i vola. Una ciutat bruta i desmanegada l’espera sota els núvols. Les ales s’han fet miques i la Kala es descobreix sola i malferida enmig d’un món que mai no havia imaginat. Perills insospitats i personatges diversos envolten l’Única mentre, a tres quilòmetres sobre el seu cap, la Mà Oberta prepara un nou pla per rescatar-la i continuar lluitant. 

Altres llibres de la trilogia:

L’Esfera I. Sense ales

La Esfera III. El vuelo del fénix

Premsa

ENTREVISTA

amb Jeydilibros.

Punxa aquí.

Què diuen els lectors

«Aquest llibre ens mostra, una vegada més, la combinació perfecta dels dos estils narratius de la Muriel Villanueva i el Roger Coch, creant una novel·la, encara que sembli impossible, encara millor que l’anterior. Et deixarà pensant en allò que acabes de llegir, el seu veritable significat i en allò que t’ha fet sentir fins i tot hores després d’haver-ho acabat. Les Ales d’Ícar et farà riure, plorar, estimar, odiar, volar, des de la primera pàgina.»

Mònica Tocavents.

«Em vaig veure atrapada de la primera pàgina a la darrera. No podia parar de llegir. La intriga que em generava cada capítol m’havia impossible deixar de llegir perquè volia saber què passaria. Té un final al·lucinant, on un gir dels esdeveniments fa que tot es torci i no surti segons allò previst. Un punt que encara li dóna més intriga si pot. També hi ha situacions molt inesperades que sens dubte t’omplen d’emoció. A més, el final queda força obert, per la qual cosa no et dóna peu a imaginar-te el que passarà al tercer llibre i fa créixer encara més les ganes de llegir-lo.»

Lecturas bajo la Luna.

«Potser que fem que els teenagers de casa deixin una mica de banda el mòbil i la caça de bestioles per llegir una obra que no els deixarà indiferents. Un cop llegit la resta de la feina ja la fa el boca – orella. És una aventura altament addictiva i recomanable.»

Àngela Sánchez Vicente, La Petita Llibreria.

«No m’ha pogut agradar més i el seu final ha deixat en mi tal petjada que estic desitjant llegir l’última part ja. Us recomano molt aquesta trilogia ja que és una cosa mai vista abans. Una història diferent on n’hi hagi, però alhora perfecta.»

Aroa, Los Mundos de Blue.