JO TOCO I TU BALLES

(Montflorit, 2009)
Premi Montflorit 2009
Novel·la: adulta
Estil literari: narrativa
Llengua: català
Gènere: novel·la psicològica

Jo toco i tu balles és un concert a dues veus, el duet on un mim de les Rambles i una professora de piano llegeixen un pentagrama pretèrit on ballen les cordes i les portes, els graons i els passadissos, cartes esgrogueïdes, un arquet i una faldilla arrugada sobre una butaca verda.

Jo toco i tu balles al Només hi faltes tu (Catalunya Música, amb Ester Pinart). Deu tastets literaris-musicals de la mà dels personatges de la novel·la – novembre de 2015.

Què diuen els lectors

«He acabat de llegir-me el Jo toco i tu balles i voldria dir-te que m’ha encantat, però que molt. Ja havia llegit La GateraiMotril 86, però el bon gust de boca que m’ha deixat aquest últim (que en realitat vas escriure abans que els altres dos) és tan únic i melós que no crec que se me’n vagi en alguns dies. Nena, és una delícia.»

Montse Maestre Casadesús.

«És un llibre que ve amb música. Parla de música, parla molt de música, però no és això. No porta música de fons recomanada, tampoc no és això. Encara és millor, i sobretot més difícil. La música va al text, al seu ritme, en una combinació de paraules que està escrita en línies però bé es podria haver fet en pentagrames. Així la lectura flueix sota la batuta de Muriel, alegre quan toca, solemne altres vegades, sempre encertada amb el to.»

Javi Agudo.