Serveis literaris

Fotografia: Abel Pau

Publico en les millors editorials des de 2006 i em dedico a l’ensenyament de l’escriptura creativa des de 2007. Aquí podeu veure els llibres publicats, els premis rebuts i el meu currículum.

Actualment em dedico plenament a l’escriptura de textos propis, a diversos projectes teatrals i cinematogràfics i a tot allò que, relacionat amb la literatura i la llengua, us pugui interessar i m’interessi.

En aquest sentit, us animo a comptar amb mi i us demano també de pensar-hi si creieu que puc fer servei a algú altre.

En aquests moments (octubre de 2017) estic a punt de tenir el meu segon fill i per tant estic fent una aturada de feina. Calculo començar a oferir serveis literaris individuals i a distància a partir del gener o febrer (pots posar-te en llista d’espera enviant un correu a muriel@murielvillanueva.com) i tornar a impartir cursos presencials a partir de l’abril.

Fins al passat juliol vaig estar impartint els següents cursos de tècniques d’escriptura creativa, que us poden donar una idea del que faré quan em reincorpori:

  • Traducció literària català-castellà i viceversa. (Temporalment, no ofereixo aquest servei.)
  • Assessorament literari en l’escriptura de contes, novel·les, biografies, guions teatrals o cinematogràfics, lletres de cançons… (Temporalment, no ofereixo aquest servei.)
  • Correcció de redacció i estil de textos literaris, tesis, continguts per a webs, etc. (Temporalment, no ofereixo aquest servei.)

Si em sentiu capaç de qualsevol altra cosa que se us acudeixi, parlem-ne!

Demaneu informació i envieu les vostres propostes a muriel@murielvillanueva.com