Cursos d’escriptura i assessorament literari

Fotografia: Abel Pau

Publico en les millors editorials des de 2006 i em dedico a l’ensenyament de l’escriptura creativa des de 2007. Aquí podeu veure els llibres publicats, els premis rebuts i el meu currículum. Actualment em dedico plenament a l’escriptura de textos propis, a diversos projectes teatrals i cinematogràfics i a tot allò que, relacionat amb l’ensenyament de l’escriptura, us pugui interessar i m’interessi. En aquest sentit, us animo a comptar amb mi i us demano també de pensar-hi si creieu que puc fer servei a algú altre.

En aquests moments gaudeixo d’una llicència per maternitat. Calculo començar a oferir serveis literaris individuals i a distància a partir del febrer i tornar a impartir cursos presencials a partir de l’abril. Aquests són els darrers cursos de tècniques d’escriptura creativa impartits, que us poden donar una idea del que faré quan em reincorpori:

  • Assessorament literari individual: Valoració d’obres acabades o acompanyament al llarg del procés d’escriptura; contes, novel·les, biografies, guions teatrals o cinematogràfics, lletres de cançons…
  • Traducció literària català-castellà i viceversa. (Temporalment, no ofereixo aquest servei.)
  • Correcció de redacció i estil de textos literaris, tesis, continguts per a webs, etc. (Temporalment, no ofereixo aquest servei.)

POSA’T JA EN LLISTA D’ESPERA PER A L’ESCRIPTORI COMPARTIT DE LA TARDOR O PER A L’ASSESSORAMENT LITERARI INDIVIDUAL ENVIANT UN CORREU A muriel@murielvillanueva.com