PUNTS

(Revista Blurb, 2021)
Novel·la: adulta
Estil literari: relats curts
Llengua: català

A l’Abel i la Muriel ens separa probablement un punt volat. Semblem similars però som més aviat complementaris, difícils de barrejar però no d’addicionar.

Ens vam conèixer el 2008 i, entre altres idees boges, aviat vam compartir la intenció de crear plegats un giny: fotos que inspiressin textos, textos que provoquessin fotos, i punt. Un matí primaveral del 2012, al bar Catalunya de Sant Cugat, al costat d’una nevera immensa i molt antiga, vam decretar que la polisèmia i les accepcions de la paraula punt farien la resta.

Vint-i-cinc díptics van ser publicats a la revista cultural digital Catorze Cultura Viva entre 2016 i 2018. Des d’aleshores, n’hem creat cinc més, fins ara inèdits, per abastar la trentena que ara tens entre les mans.

A punt?

Aconsegueix aquí el teu exemplar!

Abel Pau és, d’estudis, matemàtic, on no tot és exacte i cal creativitat, i, de feina, informàtic, on l’exactitud és una fal·làcia. Per plaer és fotògraf, on ja tot és on toca.

Muriel Villanueva és escriptora i es considera afortunada d’haver trobat el seu ikigai; passió, missió, vocació i professió intersecten en un centre diàfan: l’escriptura.