LA ESFERA III: EL VUELO DEL FÉNIX

(Planeta, 2016)
Novel·la: juvenil
Estil literari: narrativa
Llengua: castellà
Etiquetes: control social, revolta, amistat, amor, homoparentalitat, ciència ficció distòpica
Recomanat per a: educació secundària

Tercer llibre de la trilogia, escrita a quatre mans amb el Roger Coch.

El moment decisiu ha arribat. Tens elecció? De tornada al niu, Kala troba el poder inquiet i tancat en fi les. En ple toc de queda, la Mano Abierta es mou entre les ombres i acusa baixes importants mentre mostra algunes cares noves. El Museo, el Criadero, Otro Lado i el Basurero seran llocs clau des dels que l’Única intentarà assolir el seu objectiu final: l’Esfera. Mentre el pla li sembla cada vegada més impossible, Kala lluitarà per seguir estimant un Beo que se li escapa, per no perdre un pare que sembla haver perdut el cap i per reconstruir el puzle que li explicarà els seus orígens.

Després de l’èxit de Sense ales i Les ales d’Ícar, arriba El vuelo del Fénix per donar tancament a la trilogia de L’Esfera.

Altres llibres de la trilogia:

La Esfera I. Sin alas

La Esfera II. Las alas de Ícaro

Què diuen els lectors

«Crec que tothom hauria de llegir aquesta saga per com n’és de meravellosa. A més, són autors espanyols. Esperaré assegut que treieu una altra novel·la (o saga) tots dos. Així que si esteu llegint això AUTORS, volem que seguiu publicant junts… En conclusió, no hi havia millor desenllaç per a aquesta trilogia. Sens dubte, un final molt emotiu. Em segueixo preguntant perquè teniu tant de talent. Per a tots aquells que no hàgiu llegit la trilogia no sé que esteu esperant. Aquesta tercera part ha estat de les millors lectures d’aquest any. DEMANEU PER NADAL LA TRILOGIA COMPLETA SI US PLAU.»

El Pequeño Lector.

«Un desenllaç perfecte per a una trilogia perfecta. Vaig adorar-ho tot i crec que és una cosa que recomanaria moltíssim. És una de les meves trilogies favorites del 2016 i espero poder llegir coses tan bones el 2017. Gràcies als autors per crear aquesta meravella.»

Los Mundos de Blue.