ESCRIPTURA VIVA

A SANTA MARGARIDA DE MONTBUI

Tens un projecte literari entre mans i busques el moment de posar-t’hi? Vols llançar-te a escriure per primer cop? Has fet algun curs d’escriptura però tens ganes d’alguna cosa diferent? Sempre has escrit per a tu i ara vols compartir-ho amb els altres? En qualsevol d’aquests casos, aquesta experiència és per a tu.

Aquest juliol escapa’t quatre dies a Santa Margarida de Montbui per gaudir d’una experiència creativa en petit grup coordinada per l’escriptora i professora d’escriptura Muriel Villanueva, amb la col·laboració del també escriptor Roger Coch*.

img_2557

LLOC: Espai Malva – Carrer Sant Magí 1, Sant Margarida de Montbui (Anoia)

DATES: del dijous 6 al diumenge 9 de juliol

HORARIS:

Arribada: el dia anterior, dimecres 5, a partir de les 18h. Presentació del taller durant el sopar. Exposició de dubtes i expectatives, si n’hi ha, per part dels participants.

Activitat d’escriptura viva, durant quatre dies consecutius:

 • Començarem el dia amb una activitat física lleugera guiada per la Romina Queralt**: ioga, meditació…

 • 9.30h: Esmorzar

 • De 10 a 13h: Taller d’escriptura creativa a partir de propostes concretes, amb breu pausa per picar una mica de fruita

 • 13.30h: Dinar

 • De 16 a 19h: Estona d’escriptura lliure amb possibilitat d’atenció individualitzada, amb breu pausa per compartir infusió o cafè i pastes. Aprofita per desenvolupar el teu projecte literari, per aprofundir en les propostes desenvolupades al llarg del matí, per escriure lliurement o per fer el que et vingui de gust. Si així ho desitges, a l’hora de formalitzar la inscripció o al llarg de la teva estada, reserva la teva hora d’atenció individualitzada amb Muriel Villanueva o Roger Coch.

 • De 19 a 20.30h: Trobada per tancar el dia i compartir les experiències creatives de la jornada.

 • 20.30h: Sopar

Comiat: darrer dia, diumenge 9, entre les 17 i les 20h, després de compartir una llarga sobretaula, cadascú al seu ritme.

img_4700

PREU: 450€, que inclouen:

 • Estada en habitacions compartides de dues o tres persones. Si vens en parella o amb algú de confiança avisa-ho per tal de facilitar l’organització d’espais. El lavabo és compartit.

 • Pensió completa. Si ets vegetarià, vegà o tens alguna intolerància alimentària avisa-ho en el moment de formalitzar la teva inscripció.

 • Taller d’escriptura de 18 hores de durada

 • Una o dues hores d’atenció personalitzada, a demanda

INSCRIPCIÓ: Escriu a muriel@murielvillanueva.com o a rogercochelias@gmail.com o truca al 648 74 46 66. Un cop confirma’t que encara queden places en el torn que t’interessa, reserva’n la teva ingressant 100€ al número de compte que et facilitarem.

COL·LABORADORS:

*Roger Coch és llicenciat en Filologia, màster en Estudis Literaris, estudiant de màster en Musicoteràpia, co-autor de  L’Esfera, autor d’Udzu i professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

**Romina Queralt és professora titulada de Hatha Ioga per l’AEPY (Associació Espanyola de Practicants de Ioga) i per l’Institut Internacional Sivananda. Ha treballat a diversos centres de ioga a Catalunya i Grècia. Durant el taller, per als que s’hi vulguin sumar, oferirà sessions de ioga suau, en les quals prepararem el cos i la ment per a l’escriptura a base d’estiraments, exercicis de respiració conscient i relaxacions. Algun vespre també ens guiarà en una sessió de ioga nidra, una tècnica de relaxació progressiva que condueix a un estat entre la vigília i el son molt propici per desvetllar la creativitat.