Cursos d’escriptura i assessorament literari

Fotografia: Abel Pau

CURSOS D’ESCRIPTURA VIVA:

  • L’escriptori compartit: seguiment de projectes de creació literària en petit grup (Llibreria Al·lots, Barcelona, edicions trimestrals). Actualment coordinat pel Roger Coch. Tota la info aquí.
  • Escriure la vida: a Catorze, al barri de Gràcia. 15 hores per aprendre a transformar el que som en literatura. A partir de l’experiència més personal, podem crear un text ben literari o fins i tot una ficció imaginada que ens expliqui. Tota la informació aquí. A l’espera de noves edicions.
  • Conte infantil: a la Llibreria Al·lots, Barcelona, amb la col·laboració de la Paula Jarrin. A l’espera de noves edicions.  Tota la info aquí.
  • Cursos residencials en ambient rural. ENGUANY, DEL 4 A L’11 D’AGOST. MATRÍCULA OBERTA. Coordina el Roger Coch. Tota la informació aquí.
  • Oasi d’escriptura: Un dissabte al mes. Temps i espai per escriure, al Castell de Mediona, de 10 a 20h. Pots venir amb projecte o sense, tot i que recomanem venir amb alguna idea (i, si no, l’entorn és ideal per agafar-ne!). Engeguem amb una breu activitat guiada amb l’objectiu de facilitar l’escriptura de després, de potenciar la inspiració i la creativitat. De 12 a 19h, cadascú escriu al seu ritme en algun racó bonic, ens trobem per a dinar a les 14h, i comptes amb nosaltres per a (almenys) una hora d’atenció individualitzada. Al final del dia, obrim un espai per compartir l’experiència, davant d’una infusió. Actualment coordinat pel Roger Coch. Preu: 95€ (inclou dinar i infusió del vespre)

ALTRES SERVEIS:

  • Sessions d’atenció individualitzada d’una hora de durada a la Llibreria Al·lots, on em poso al teu servei durant una hora i de forma individual per a resoldre dubtes, superar bloquejos, estructurar novel·les, llegir plegats, comentar la veu, millorar l’estil… El que necessitis! Actualment no disponible.
  • Valoració d’obres acabades i, si escau, propostes de millora

Contacta amb muriel@murielvillanueva.com